krebs si brunetzyka88 – lingaii de pe chatul de la septica

Standard

1

2

3

4

In tara asta nimeni nu mai fura; nimeni nu mai injura; nimeni nu mai violeaza; nimeni nu mai omoara; nimeni nu mai strica nimic. Toata lumea se trezeste devreme si se culca tarziu ca sa stea pe remi-online si sa pupe-n cur pe altii fie politicosi cu altii pe chatu` de la septica.
Nici macar nu vreau sa inteleg cum sta treaba asta. Ori lumea a confundat asta cu matrimoniale; ori astia doi au fumat ceva naspa inainte sa dea „log in”.
Niciodata nu mi-a placut sa socializez pe chatu` asta cand jucam. In schimb mi s-a parut mereu smecher sa spun: „Buna seara. Sper ca nu va deranjeaza daca joc cu voi.” Mi se pare ca suna neutru, serios si nu se cunoaste nici o urma de „duceti-va-n ^&%* mea ca va iau toate punctele”.

brunetzyka88 -> oricum nu-mi placea avataru` tau; o sa tin minte ca astea-s florile care tre` sa ti le aduc la inmormantare dupa ce te sinucizi c-ai ajuns la unspe puncte.

krebs -> oricum esti un fatalau cu o conexiune proasta si puncte putine; si-o sa te sinucizi cand o sa afli ca, chiar si-asa amabil cum vrei sa pari, n-o sa reusesti s-o futi pe brunetzyka inainte sa se sinucida.

Reclame

Un răspuns »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s