Dumnezeu e-un baiat destept

Standard

In aparenta Dumnezeu e in ultimu` hal de misogin cand, de fapt, el ne invata cele mai bune lectii.
A creat mai intai barbatul si apoi femeia. E logic. Nu ti se pare normal ca inaintea oricarei opere desavarsite sa se faca o schita?
In schimb nu inteleg de ce si-a trimis fiul pe pamant, si nu femeia. Ori God e mai sadic de fel, ori chiar a luat in calcul ca fi`su va esua la modu` grav si ca omenirea, candva, se va sterge la cur cu invataturile, binecuvantarea si legile lui.
Cu siguranta stia ca nu-i bun de nimic. De asta si-a teleportat odrasla in pantecele unei femei frigide a carei barbat, cel mai probabil, o tinea pe post de bibelou. Ca s-a coborat Duhul Sfant; ca lumina; ca minunea; ca cei trei crai; ca steaua… e doar o diversiune SF ca sa prosteasca o intreaga populatie.
Habar n-am cati ani avea Maria cand l-a nascut pe Iisus. Ii dau vreo douaj’ cinci. Cine stie!?! Poate pe-atunci virginele nu erau un mit, ca acum.
Oricum God e un baiat destept. Si daca ce-ai citit mai sus nu-i dovada ca si el mai face greseli, atunci uita-te la colegu` ala de clasa pe care nu l-ai suportat niciodata.

Reclame

6 răspunsuri »

  1. Eu stiam ca Fecioara avea 14 ani.. Si toata lumea se mira ca era virgina. Ca sa vezi societate.. Concluzia mea ar fi ca ei cred ca la 14 ani nu e normal sa fi virgina. Oricum, super articol. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s