Nimicurile de marti

Standard

Lucrurile se vad altfel cand stai in ultima banca, lipita de perete, cu o ciocolata pe brate gandindu-te la calorii… si nu prea.
Pe caldura asta nu prea-mi arde sa fiu sociabila. Si cum as putea fi altfel cand sunt bombardata cu lucrari peste lucrari de aceeasi profesori care pe deasupra nu-s in stare sa le corecteze? Si mai si asculta. De parca n-ar avea pe ce sa-ti puna nota.
Daca stai bine sa te gandesti… nu-s mai inteligenti ca noi. Singurul lucru pe care-l au in plus e o facultate si stiloul din dotare cu care, se stie, pun note in mod subiectiv. Un 2 ca te-ai machiat prea strident. Un 8 ca i-ai dat o ciocolata de ziua ta.
Ce ziceam? A, da… ca nu-s mai inteligenti ca noi. Uite… cum sa-ti explic? E ca si cum tu te-ai duce la gradinita si le-ai arata copiilor de-acolo un desen abstract din care nici macar tu nu intelegi nimic. O sa-i cada mandibula pustiului de patru ani in incercarea de-a zice „uau”, chiar daca nici el nu intelege nimic, si tu o sa clocotesti ca un vierme in propriul tau orgoliu. Ca, vezi Doamne, ce lucru extraordinar ai putut tu sa faci: un desen abstract. Ce-i drept… nimeni niciodata n-a mai facut desene abstracte.
Revenind, ca totusi vorbeam de profesori si-am ajuns la desene, nu-i ca si cum n-as intelege de ce merg la scoala. Eu stiu de ce ma duc acolo. Nu inteleg de ce se fac unii profesori cand habar n-au sa predea. Ca totusi… ca sa fii profesor nu iti trebuie numa’ niste carti mestecate mecanic intr-o facultate.
Tot respectul meu pentru profii care au si o viata proprie si care nu se ascund dupa stilou si dupa niste capricii nejustificate. Pe restul mi-as dori sa-i vad cum imi zambesc de sub un tren.

Reclame

Un răspuns »

  1. Pingback: File de adio

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s