Vreau sa fiu baiat pentru trei zile

Standard

Oare cum sunt baietii indragostiti?

Pentru noi, fetele, e simplu: devenim optimiste; uitam chestii; ne culcam si ne trezim cu aceeasi persoana in minte; avem „fluturi” in stomac; nu mai gandim coerent… e un fel de ameteala frumoasa, si obositoare, care te face sa nu stai locului si sa devii, din cine erai, altcineva.
Uneori te chinui sa iubesti pe cineva;
Alteori te straduiesti sa nu iubesti pe cineva;
Cateodata iubesti pe cine nu trebuie;
Alta data iubesti, dar nu suficient, pe cine trebuie…
Anyway…
Oare ei… baietii… cum se gandesc… la o fata? Pentru ca nu cunosc si nici nu-mi pot imagina un baiat care nu se poate gandi la altceva decat la o fata; care… are „fluturi”; care… e nerabdator sa o vata, iar atunci cand se intalnesc respiratia ii devine sacadata si inima sta sa-i sara din piept.
N-am imaginatia intr-atat de bogata… dar tare mi-ar placea sa fac schimb de corpuri cu-n baiat pe-o perioada scurta de timp [exact cum am vazut in filmul ASTA] ca sa stiu cum e.

Anunțuri

Un răspuns »

  1. hehe Winnie, uitete cum stau lucrurile: băieții simt aceleași chestii, fie fluturi în stomac sau capul în nori sau orice alt ceva, numai că băieții sunt băieți și nu ar arăta asta niciodată, cu toate că se vede cînd un băiat e îndragostit… Ooo da! Și ei sunt foarte nerăbdători să o vadă, și cînd intră pe vreo rețea de socializare – primul lucru ce-l face – se uită dacă vre-un fraier* nu i-a scris ei și tot chestii dintr-aestea :):);) asta numai dacă o iubește cu adevărat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s