One Direction [2]

Standard

Au explodat copiile lu’ Justin Bieber cand am scris AICI despre One Direction a lor.

  1. Nici macar nu ii cunosti dar iti dai cu parerea:)) nici nu le’ai ascultat muzica.. whatever nici nu imi bat capu cu tine. 😀
  1. mai citeste si tu despre ei si aculta o melodie macar si dupa aia comenteaza:*
  1. e crezi cumva vedeta sau ceva star sa ii citici? Vezi-ti de viata ta 😉 Ei chiar au talent si canta bine, plus ca au intre 18 si 20 de ani. Sunt pe locul 1 in America si Marea Britanie. Un sfat: Inainte sa comentezi informeaza-te mai bine 😉 Pentru unii chestia asta e chiar o jignire…nu cred ca tie ti-ar placea sa fii jignit asa in legatura cu ceva care iti place.
  1. Fiecare cu gusturile lui 😉 Daca nu iti plac, tine pentru tine, pentru altii chestia asta e chiar deranjanta. 🙂
  1. Ia gura . Au peste 18 ani .S sunt frumosi, talentati in schimb tu ce esti un rahat cu ochi.

Au scos gherutele mai-mai sa ma sfasie prin monitor. Ca sa vezi. Cineva a reusit sa spele creierul la juma’ din populatie. Hai sa veneram cu totii cinci limbrici si sa aruncam cu pietre in cei care nu-s de acord cu noi.

Anunțuri

10 răspunsuri »

  1. zi-le Winnie!! E părerea ei, e blogul ei, e viaţa ei. Au murit oameni pentru dreptul la o părere şi voi vă daţi mari şi tari că ea nu e de acord cu voi. Pe blog scri ce vrei, despre ce vrei. Opiniile ei. Ea scrie ce gândeşte şi gândeşte ce scrie. Sunteţi voi fani One Direction? Foarte bine. Da taci în morţii mă-tii şi nu o critica că spune adevărul la ea pe blog. Fă-ţi şi tu un blog şi linge-i pe cei de la One Direction dacă asta crezi că îţi e ţelul în viaţă!! Respect, Winnie!

  2. Nici nu stiam de aceasta megasupertrupa, dar dupa moacele lor sunt intrutotul de acord cu tine:)) Mă prăpădesc de răs la ce comentarii ai primit pentru părerea ta corectă. Mai ales ultimul comentariu pe care l-ai sustras. E dovada unei inteligenţe şi a unui bun simţ ce pe noi ne depăşeşte:)))))

  3. aiurea felul în care ți-au comentat ăia. mie nu-mi plac în mod special, însă îmi plac; da’ faza cu weheartit-ul e complet adevărată, ți se face greață de la atâtea poze cu ei.

  4. sincer nu’s vreo atot stiutoare si niki nu ascult One Direction de multa vreme si nu’s obsedata niki nu stiu multe despre ei……..dar o pr dea mea asculta rock si cand a dat drumul la o melodie am iesit din camera ……dara acasa am asc o melodie si nu a fost asa de rea daca stau bnsi ma gandesc chiar era buna piesa asa ca teas ruga sa asculti o melodie de’a lor si sa lasi com cuce crezi fara jigniri si injuraturi;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s