Copii – vesnic inocenti

Standard

Peste vreo 20 de ani sau mai putin nimeni nu va mai asculta manele. Nimeni. Doar muzica house si putin dubstep. Daca se vor mai auzi pe ici pe colo cateva simfonii de Parizer sau de AdideVita timpul se va opri in loc pentru o secunda, oamenii se vor uita unii la altii si in timp ce unii vor exclama „Fuck!” altii vor spune „Iti aduci aminte?” Tanara mama isi va legana copilul inainte de culcare si in loc de povestea de seara ii va spune: „Dude acum este momentul sa-ti cant un slagar de pe timpul meu: Party rock is in the house tonight/ Everybody just have a good time/ And we gonna make you lose your mind/ Everybody just have a good time.
Tatal o sa-si educe fata ca, la patru dimineata, cand va merge printre blocuri de una singura dupa nu-stiu-ce petrecere, in caz ca cineva ii propune o partida de sex obligat-fortat, dar mai mult de comun acord, inainte sa accepte si sa scoata prezervativul din poseta, pe care, evident, il poarta pentru orice eventualitate, sa se asigure ca nu are un trip nasol de la liniuta facuta cu cartela Frog. Doar i-a explicat de atatea ori ca sunt mult mai practice cartelele Cosmote.
Invatamantul va fi optional. Pana la urma cine are nevoie sa invete niste chestii cand are scoala vietii?
Fetele se vor rade pe juma’ de cap. Iar baietii vor face exces de placa si extensii. Fetele vor purta tanga cu cristale Swarovski si stimulente pe sfarcuri. La baieti va fi de admirat curajul de a-si face suport pentru fese din sutienele bunicilor lor in combinatie cu o boanda din blana de Chinchila.
Parintii le vor cere permisiunea copiilor pentru a iesi din casa mai tarziu de ora 20. Iar Apocalipsa va avea voie sa umble pe strazi si sa se simta in largul ei de la 9:00 la 20:00. In restul timpului va sta ascunsa sub o piatra repetand: „Oh crap! They’re up!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s