Nu-mi plac copiii

Standard

Sunt tampite femeile care vor un copil. Sunt tampite.
Abia au aflat ca sunt insarcinate, ca-si si deschid sufletul: dragoste, dragoste, dragoste. Niciodata dupa asta nu vor mai fi ca inainte.
Da, sunt tampite.
Cineva dadea vina pe varsta pentru modul asta de gandire. Da’ cum as putea sa am mai multa rabdare pe la 25-30 daca la 17 obosesc doar cand aud un planset?
Si-apoi cum iti dai seama ce dracu’ vrea chestia aia necuvantatoare cand urla? Fie ca ii este foame, fie ca ii este somn, fie ca e constipat, fie ca il doare ceva… zbiara!!! Te trezeste noapte, trebuie sa ii schimbi scutecul destul de des, nu intelege cand ii explici ca nu trebuie sa bage orice cacat in gura si, pe langa asta, ai impresia ca iti ia o vesnicie pana ii nasti.
Bineinteles ca sunt draguti in felul lor: ochii aia mari, falcutele, ganguritul, zambetul ala de bebe. Dar sunt mai greu de inteles decat niste caini. Oare mama cum a avut rabdare cu mine? Si mai ales… oare eu ce fel de mama voi fi?

Anunțuri

2 răspunsuri »

  1. deci… exact așa gândesc și eu…:))))…. eu chiar nu suport copii… la modul fobie chiar. Adică e oribil felul în care toată lumea e topită după o mașină de excremente și urlete. Postul ăsta e genial !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s