Orele de venit acasă = o aberaţie a părinţilor

Standard

 Ce-şi închipuie părinţii atunci când stabilesc o oră de venit acasă?
 Dacă vrei să fumezi, să bei, să te droghezi, să te fuţi, să furi, să dai în cap ş.a.m.d. poţi să faci asta oricând, fie că e dimineaţă, după-amiaza sau seară.  Şi-apoi, dacă eşti destul de deştept, o să ştii să te ascunzi bine. La urma urmei părinţii nu trebuie să ştie tot ce faci. Chiar nu-i treaba lor… Aşa ar fi moral. Dar cui îi pasă? Chiar dacă-i greu de crezut, copilul pe care mulţi ani l-ai crescut, spălat, îmbrăcat, hrănit are propria lui viaţă. Nu mai depinde de tine, ca părinte, din toate punctele de vedere.
 Adolescenţii stau de obicei în grupuri… aşa că mie, ca fată, ce căcat mi se poate întâmpla rău la 12 noapte dacă nu sunt relativ singură pe stradă!?!
 Cu siguranţă toţi obsedaţii sexuali o să simtă nevoia să-mi rupă pizda-n două la un colţ de bloc dacă ajung acasă la  12  în loc de 10:00. Şi-apoi tu ca părinte – om mătur ce te crezi –  cum să stai cu ochii pe ceas şi cu morcovu-n cur că fic-ta n-a ajuns la 10:00 acasă:  
 „Hopa, au trecut  10 secunde de la 10 fix, de ce-mi întârzie copilul? Sigur stă cu nişte drogaţi, sigur îşi face de cap, sigur fumează…
 Şi un lucru îl ştiu clar despre fetele care sunt ţinute din scurt în mod obsesiv [la calculator o oră, o oră afară, făcut curat, învăţat, somn, fără prieteni, vorbit puţin la telefon] : când scapă la pulă, scapă! Şi după aia părinţii se tot plâng şi se victimizează că: „Fata lor…
 Nu, pe bune, e vacanţă. În pula mea… cum să vii devreme acasă!?! Pe asta numai mintea maică-mii putea s-o clocească.

Anunțuri

6 răspunsuri »

 1. Mda. Este stupid. In ultimul timp ajung si eu mai devreme acasa, doar pentru ca mama are toane si nu poate sa adoarma pana nu are odraslele acasa.
  Stupid.
  A mea face asa doar cand are toane. Cred ca si in timpul scolii stateam mai mult fara sa ma sune ea din 5 in 5 minute. Si culmea este ca vad cacacioase de a 6a de la scoala 10 ca stau pana la 12 afara si chiar nu exagerez. Si var-mea care are 6 ani sta mai mult cateodata :|.
  E aiurea si parintii pur si simplu nu inteleg.

 2. sunt intru totul de acord. pe mine ma enerveaza cel mai tare ca ma lasa pana la 11-12 noaptea cand aveam 9-10 ani si nu ma lasa acum, la 15. bravos, mama 8-|

 3. „când scapă la pulă, scapă! „- Foarte adevarat.Oricat de ciudat ar suna , mama mi-o bagat chestia asta in cap de mica. Adica pentru ce sa le tii din scurt? Ca apoi sa ajunga niste parasute si sa se cace-n capu` si-n principiile tale?.

  Idem Malina. Am niste specimene-n claasa care stau pan` la vreo 12 afara si s-au apucat de fumat si alte prostii . Si-au tras aere de domnisoare si de scoala le doare-n 14. Iti vine sa te caci cand le vezi ce scot pe gura . Sunt proaste bata , da` sunt domnisoare. Ca de, asta-i important.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s