Telenovela Y!M [9]

Standard

on the phone [ :)] ]- Pe ăsta nu prea l-am folosit. Oricum când l-am pus şi eu lumea nu şi-a dat seama că eu totuşi vorbesc la telefon! Nu, că ei trimiteau şi mai multe smile’uri şi făceau semi-romane. Revenind la emoticon, cum să ai un telefon mai mare decât capu’?

call me [:-c]- Dacă există emoticonul cu vorbitul la telefon, trebuie să existe şi ăsta cu „Sună-mă!”. Se putea altfel? Faţa rămâne mereu aceeaşi doar mânuţa se mai mişcă, şi ce mânuţă… Un emoticon căruia nu îi văd sensul… e chiar aşa greu să mai scrii: „Sună-mă” încât să foloseşti un emoticon?

at wits’ end [~x(]- Cineva mi-a lăsat comentariu că cel care îşi roade unghiile e la fel ca ăsta. Pe de o parte da, se aseamănă. Gândeşte-te: ăla roade unghii încontinuu şi unghiile tot sar, ăsta îşi smulge părul încontinuu şi părul tot sare peste tot.
Are şi ăsta 4 floci pe chelie şi pe ăia îi smulge în disperare. Pe mine una mă amuză, şi chiar atunci când e cu mânuţele în păr strâmbă şi din guriţă. Aproape că îi înţeleg disperarea… sau nu.

wave [:-h]-Coaie chiar trebuie să îmi trimiţi asta în loc să zici „pa”? Înţeleg că te grăbeşti… dar e mai rapid să-mi scrii 2 litere decât să cauţi prin lista aia de emoticoane. E doar o chestie de logică pe care unii dintre voi nu o înţeleg. E de căcat cum face el din mânuţă spunându-ţi parcă drum bun, când de fapt se observă că în spatele acelui zâmbet idiot stă: „Te-n sloboz d’aici!„.

time out [:-t]- Ce „time out” uă? Ce „time out”? Sunt la vreun concurs sportiv sau în faţa monitorului stând pe un scaun ergonomic? Îţi spun eu că sigur e varianta 2! Poa’ să dea ăsta din mânuţe aici şi să-şi umfle fălcuţele alea că pe mine nu mă impresionează şi nici nu mă voi crede la vreun concurs sportiv, nici nu-mi place sportul.

daydreaming [8->]- E visătorul.
E ok atâta timp cât vine de la o persoană ok.
Nu prea am nimic de comentat pentru că mi-e simpatic şi nici nu cred că ar avea cum să mă enerveze chestia asta. Mda… fără cuvinte.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s