Kent Kent Kent Convertibles [1]

Standard

Tocmai ce-am aflat că au apărut pe piaţa din România Kent Convertibles.
Sunt ţigări normale dar cu ceva nou. Au în interiorul filtrului o capsulă cu mentă lichidă. Au desenat pe filtru un buton de pornire [se vede în imagine] şi atunci când îl apeşi capsula se sparge iar menta e împrăştiată în filtru, dând astfel un nou gust ţigării pe care tocmai o fumezi, cel puţin din câte am auzit.
Am aflat de ele acum ceva timp de la Vanilla şi între timp am uitat de ele până azi când Ella s-a gândit să-mi aducă aminte iar. Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine. Fuck! Sunt curioasă cum sunt. Dar cine ştie când mama naibii vor apărea şi în cătunul oraşul meu.

Da’ mai am de așteptat și de visat până atunci.  

Reclame

13 răspunsuri »

 1. E o idee calumea cu tigarile astea, sunt interesante pentru cei care sunt deschisi la noi experiente..
  in cazul meu pica numai bine kentul cel nou, sunt racit si gustul pe kre il ofera e chiar satisfacator.
  probabil dupa ce imi va trece raceala voi revenii la kentul normal.
  acum ca a venit si primavara si e cald afara merita sa incercati noul kent, sunt sigur ca o sa intelegeti de ce spun asta!

 2. au aparut si la noi la un magazin de le Buium. pachetul e pizdos tare dar nu simti nici un cacat daca nu spargi ala… Si ti-am luat-o inainte:))

 3. Am incercat noul kent ieri, e buna ideea asta cu menthol dar e mai bun kent blue dar bine tigarile ce le fumez eu sunt dunhill light si nu o sa le schimb pe noul kent, nu renunt la dunhill;):P:))

 4. Vreau putin ajutor de la ce-i de la Kent…am cumparat o multime de pachete de tigari Convetibles de la o domnisoara promoter care se afla Liberty Parade. Stiu ca se numeste Sevi si are doi ochi extraordinari. Cine ma poate ajuta

 5. Vreau putin ajutor de la cei de la Kent…am cumparat o multime de pachete de tigari Convetibles de la o domnisoara promoter care se afla Liberty Parade. Stiu ca se numeste Sevi si are doi ochi extraordinari. Cine ma poate ajuta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s