Sindromul păpuşii din baie

Standard

Am cunoscut recent, sau mai bine zis, am observat în baia fetelor o fată foarte frumoasă. Ciudat e însă că mereu când mă duc la baie, ea este acolo. Şi mereu oglinda este a ei. Îşi aşează părul în acelaşi mod de 5 ori, după asta şi-l desprinde, se uită la el, îl mângâie, îl prinde la fel ca prima dată şi de la capăt. Cam aşa îşi pierde această fată frumoasă jumătate din pauză. Deci dacă e să calculăm, NUMAI LA ŞCOALĂ petrece 30 de minute în fiecare zi în faţa oglinzii analizând fiecare părticică din ea. Dă senzaţia că pluteşte pe norişori roz şi că băieţii cad la picioarele ei. Emană multă siguranţă în jur şi probabil trebuie să ai şi mult tupeu să îţi aşez floaca în oglindă în timp ce alţii poate vor să se spele pe mâini iar tu le stai în cale.
La ce bun să fii frumoasă dacă jumătate din viaţă ţi-o petreci în baie?
Trebuie să recunosc că sunt de părere cu ceilalţi şi tipa chiar e drăguţă la faţă. Însă accentul ei  m-a frapat. Mi se pare aiurea ca cineva să se creadă superior doar pentru că foloseşte un alt accent. Să fim serioşi… sunt destui din ăştia  şi dacă n-ai dat de ei înseamnă că n-ai trăit. Eu trăind în Moldova nici nu exagerez cu ş’urile însă nici nu mă port de parcă n-aş fi de prin zonă.
Degeaba eşti frumos dacă eşti prost snob. Cel puţin pentru mine e de 98573498573987250987 mai important ca o persoană să-ţi ofere bună dispoziţie şi să fie de gaşcă decât înfăţisarea. Chiar dacă aspectul contează de cele mai multe ori, când e vorba de a fi o persoană cu suflet nu contează frumuseţea, poate doar aia interioară. Aşa că… să îţi petreci viaţa în baie nu te face superior, ci mai ipocrit. Iubirea de sine dusă la extreme e chiar un păcat. Şi apoi pe cine crezi că o să aleagă ceilalţi? Pe urâta cu suflet de aur sau pe frumoasa cu nasul pe sus?

Reclame

4 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s