Ia un Orbit, copilaş [3]

Standard

Altă săptămână, alt specimen care îşi dă aere de virgin care fute…da’ ce fute, frate! Capu’ de pereţi, nu altceva.
De data asta mă confrunt cu-n pulică care poartă blugi din ăia, mai jos de bucă şi se crede cool. I-auziţi aici, cică, orice „băiet” care nu poartă pantaloni mai largi e…gay. La faza asta se contrazice singur, pentru că una din replicile sale faimoase e : „te fut în cur!„. Păi şi asta ce înseamnă uă? Că deşi porţi pantaloni în care încap vreo 5 picioare scobitori de-ale tale eşti doritor de a-ţi băga firul de aţă [1 mm.] într-un cur? Să nu mai spun ca el „fute” şi-şi bagă „pula”. Ce pulă coiţă? Tu care faci labă cu penseta lu’ maică-ta? Tu care rupi laba la site-urile porno? Şi tot tu care ştii să admiri la o fată doar curu’ şi ţâţele? Au. Au. Au. Te dai atât de interesant cu alea inşpe mii de fete care „te admiră şi te cred frumos”. Tu să te combini cu fete de-ampulea? Poate ele se combină cu tine din milă, fraiere! Oricum de fiecare dată ne arăţi câte-o strâmbă pe post de prietenă care mai are o sâmbătă şi moare.  Te pui c-ai fi şi tu vreun Brad Pitt şi cauţi vreo Angelina. Eşti un fel de „frumos” din pădurea adormită, [că să citez] nu adormi tu definitiv să mai scăpam de-o vită?
Specimenul e atât de tupeist între patru pereţi încât a ajuns să-mi lase comentarii folosind e-mailul unei prietene. Uă pulică, tu chiar nu ştii că s-a inventat IP-ul? Normal că nu, creierul tău boaba de fasolă mucegăită din cutia craniană nu trimite nici un semnal.

Până la urmă…să ştii că-mi eşti drag. Foarte drag. Atât de drag încât dacă aş fi băiat te-aş fute numai în gură. Faţa de milog spune multe, să ştii, inclusiv că cea mai mare dorinţă a ta e să îţi pierzi virginitatea, „iepuraş”. Nu coaie, o să rămâi un virgin misogin plin de ifose. Uă, eşti penibil şi nu mai insist pe faza asta!
P.S: Lasă-mă naibii în pace şi nu mă mai crănţăni de cur, c-o sa te las şi eu să te lauzi cu puţa ta care se scoala de la muşte, fără să îţi mai spulber speranţele de căcat.

4 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s